Ești binecuvântat să fii o binecuvântare

Beneficiile parteneriatului par a fi evidente când recunoaștem faptul că "toți" avem nevoie de ajutor, de nevoi materiale și de rugăciune. În scrisoarea lui către biserica din Filipi, apostolul Pavel a subliniat câteva din răsplătirile și binecuvântările de a coopera cu Dumnezeu.

Investește în Împărăția
lui Dumnezeu cu noi

Despre parteneriat

Parteneriatul este un lucru puternic și extraordinar când este făcut în conformitate cu Cuvântul lui Dumnezeu. Prin parteneriat, noi nu încercăm să facem o strategie de marketing prin care lucrarea noastră să-și mărească finanțele. Parteneriatul pe care îl urmărim este despre cât de mult putem îndeplini împreună decât am putea-o face singuri, iar el se va baza pe principiile Cuvântului lui Dumnezeu.

Parteneriatul biblic

În Filipeni 1:3-5, apostolul Pavel a scris bisericii din Filipi și a spus, „Mulţumesc Dumnezeului meu pentru toată amintirea mea despre voi, întotdeauna, în orice cerere a mea, făcând cererea pentru voi toţi cu bucurie, pentru comuniunea voastră la Evanghelie, din cea dintâi zi până acum; Acel cuvânt părtășie în limba greacă (koinonia) înseamnă asocierea strânsă dintre persoane, accentuând ceea ce este comun între acestea; adică, participare, împărtășire, contribuție și dar. Rezultatul unei astfel de relații strânse se manifestă prin distribuție, comunicare și comuniune. Acest cuvânt poate fi tradus parteneriat. Descrie o relație de legământ între două părți care au interese comune. Scopul relației lor este de a realiza ceva pe care nici unul dintre ei nu l-ar putea face singur. Parteneriatul biblic nu se referă la ceea ce poți face pentru mine sau la ceea ce pot face pentru tine. Parteneriatul biblic este de a face ceea ce trebuie să facă fiecare dintre noi pentru a realiza viziunea sau obiectivul care este stabilit să-l realizăm.

Chiar și Iisus când a venit pe pământ pentru a-Și împlini lucrarea, El a căutat oameni care erau dispuși să devină parteneri cu El în predicarea Evangheliei Împărăției. A început cu doisprezece ucenici care au colaborat cu El.
Poți observa că nici măcar apostolul Pavel sau Iisus nu s-au bătut cu pumnul în piept, spunând: „Am fost înzestrat și uns de Dumnezeu, și pot face totul singur.” Nu, aveau nevoie de parteneri. Aveau nevoie de oameni cu care Dumnezeu i-a chemat să devină parteneri.

Responsabilitatea noastră

Relația pe care o împărtășim cu partenerii noștri va fi liberă de orice presiune. Nu vei fi niciodată presat de noi pentru a da acestei lucrări. Această lucrare nu va face niciodată nimic pentru a te presa să împlinești nevoile noastre financiare sau în orice alt mod.
Tot ceea ce cerem este să te rogi și să căuți înțelepciunea lui Dumnezeu cu privire la ceea ce El dorește să faci în această lucrare. El îți va dezvălui și atunci când o va face, fă ce spune El. Cum îți îndeplinești rolul în parteneriatul cu această lucrare este între tine și Dumnezeu și când afli ce vrea El să faci, atunci este responsabilitatea ta să o faci.

Responsabilitatea noastră este de a pune la dispoziție informațiile cu privire la proiectele noastre, și resursele noastre ca și mijloc al creșterii și progresului tău spiritual. Noi dorim să te vedem experimentând ce-i mai bun al lui Dumnezeu în fiecare aspect al vieții tale, astfel încât tu să umbli în victoria pe care Iisus a obținut-o pentru tine la cruce.

Beneficiile parteneriatului

A lua parte în Evanghelie

Împărăția lui Dumnezeu înainta „din cauza... parteneriatului în Evanghelie, din prima zi și până acum.” (Filipeni 1:5). Pavel știa că nu este singur în lucrarea sa. El avea un parteneriat în mișcare, iar biserica din Filipi erau co-lucrători cu lucrarea apostolică a lui Pavel.

Ei aveau satisfacția actuală știind că erau implicați în lucrarea slujirii apostolice a lui Pavel. În calitate de parteneri, ei erau participanți actuali la recompensele recoltei și, în viitor, la primitorii recompensei spirituale așezate în ceruri.

Poziționarea de a primi de la Dumnezeu

„Nu pentru că doresc un dar, dimpotrivă, doresc rodul care să abunde în contul vostru... Iar Dumnezeul meu va suplini toată nevoia voastră, conform bogăţiilor Sale în glorie, prin Hristos Iisus.” (Fil. 4:17-19; 2 Cor. 9:7-17).

Motivul pentru care Dumnezeu te prosperă este ca tu să poți stabili Împărăția Lui aici pe pământ; și dacă cauți să construiești acea împărăție, atunci El va oferi un flux divin supranatural care să răspundă tuturor nevoilor tale.

A lua parte în harul și ungerea lui Dumnezeu

„Aşa cum este drept pentru mine să gândesc aceasta despre voi toţi, pentru că vă port în inima mea; întrucât, deopotrivă în lanţurile mele şi în apărarea şi confirmarea evangheliei, voi toţi sunteţi părtaşi ai harului meu.” (Filipeni 1:7). Acest cuvânt har aici se referă la ungerea (împuternicirea, puterea) care era în viața apostolului Pavel pentru a face ceea ce Dumnezeu l-a chemat să facă. El scrie partenerilor săi și spune că „din cauza parteneriatului nostru sunteți părtași ai harului meu sau a ungerii mele.” El le spunea că aceeași ungere care era pe el ca și apostol le devenise disponibilă pentru ei prin parteneriat.

Pavel le spune filipenilor că ei nu sunt doar parteneri în Evanghelie, dar ei iau parte și în harul lui Dumnezeu cu el. Pentru el, harul lui Dumnezeu nu însemna doar favorul nemeritat al lui Dumnezeu, ci însemna și puterea Lui investită (2 Cor. 12:9) și chemarea și ungerea lucrării sale. Există o legătură divină și un flux de ungere în parteneriat, care este atât de puternic.

DONEAZĂ ACUM

  • Tranzacții securizate prin 3D Secure
  • Transfer direct în conturile asociației

Folosește formularul de mai jos pentru a dona în siguranță prin plata cu cardul sau alege să transferi direct în unul dintre conturile prezentate mai jos.

Suma / Amount* :
Moneda / Currency* :
RON
EUR
USD
Nume / Last name* :
Prenume / First name* :
Email* :
Plata lunara / Monthly recurring:

RON

RO32BTRLRONCRT0425573001

EUR

RO79BTRLEURCRT0425573001

GBP

RO37BTRLGBPCRT0425573001

USD

RO63BTRLUSDCRT0425573001

  • Beneficiar: ASOCIAȚIA GRACE 4 ALL

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%
DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Dacă ai o companie plătitoare de impozit pe profit ne poți susține și prin redirecționarea unui procent din acest impozit către asociația noastră.

Cum? Urmează pașii de mai jos până în 15 Martie 2020!

Pasul #1: descarcă și completează formularul necesar apăsând butonul de mai jos.

Pasul #2: depune PERSONAL formularul la Administrația Financiară de care aparții conform adresei din buletin, direct la Registratura organului fiscal sau prin POȘTĂ, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire. Alternativ, formularul se poate transmite și prin portalul e-guvernare.ro sau  prin SPV (Spațiul Privat Virtual).

Nu îl trimite către noi deoarece trebuie depus de către tine. Mulțumim!