• Post category:Devoțional

zicând: „Casă a lui Israel, nu pot Eu să fac cu voi ca olarul acesta?” zice Domnul. „Iată, ca lutul în mâna olarului, aşa sunteţi voi în mâna Mea, casă a lui Israel.” (Ieremia 18:6)

 

Scriptura declară că Împăratul slavei le-a dat cetățenilor Împărăției lui Dumnezeu garanția că se ingrijește de ei și toate aspectele, și îi ține în mâinile Sale iubitoare.

Cuvântul mână în limba ebraică este cuvântul yâd, care înseamnă a fi în puterea sau în tăria cuiva. De asemenea, are sensul de direcție și mijloace.

Deci, Împăratul ne spune că suntem în mâinile Lui și că mâinile Sale reprezintă direcția, puterea și mijloacele de a controla orice se întâmplă în viața ta.

Există un slogan folosit de Allstate care spune „Ești în mâini bune cu Allstate.” Însă, ca cetățean al Împărăției lui Dumnezeu, cu Împăratul ești în cele mai bune mâini. Împăratul controlează totul și în mâinile Sale este puterea și tăria.

Împăratul te are în mâinile Sale, și El a spus în Cuvântul Său că odată ce ești în mâinile Lui nimeni sau nimic nu te poate smulge din ele. Fii sigur că ești în siguranță, pe mâini bune.

În calitate de cetățean al Împărăției lui Dumnezeu, este liniștitor faptul că Împăratul ne are în mâinile Sale puternice.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.