• Post category:Devoțional

Aceştia vor lupta împotriva Mielului şi Mielul îi va învinge; pentru că El este Domn al domnilor şi Împărat al împăraţilor şi cei care sunt cu El sunt chemaţi şi aleşi şi credincioşi. (Apocalipsa 17:14)

 

În orice regat există un rege sau uneori o regină care are responsabilitatea de a guverna asupra regatului. Este responsabilitatea lor să guverneze și să zădărnicească orice amenințare exterioară împotriva teritoriului lor.

În Împărăția lui Dumnezeu, Iisus este suveran și poartă responsabilitatea de a ne menține în siguranță și de a învinge orice răscoală din interiorul și din afara Împărăției.

În textul nostru din Scriptură, aflăm că avem un Împărat care deține cea mai mare putere și autoritate a oricărei împărății. Orice și oricare alt împărat, care ar veni Împăratului Lui și a împărăției Sale, va fi învins în totalitate pentru că El este Împăratul împăraților și Domnul domnilor.

Iisus este Împăratul la care toți vor veni să se închine și să mărturisească faptul că El, Iisus, este supremul, suveranul și cel cu Puterea Regală. Binecuvântarea este că cei care suntem chemați, aleși și credincioși vom experimenta beneficiile victoriei Împăratului împăraților și Domnului domnilor.

Noi, care suntem chemați, aleși și credincioși, ne vom bucura în beneficiile victoriei asupra tuturor celor care vin împotriva Împărăției lui Dumnezeu. Toate uralele pentru Iisus!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.