• Post category:Devoțional

Şi vasul pe care-l făcea din lut s-a stricat în mâna olarului; şi el l-a făcut din nou, alt vas, aşa cum s-a părut bine în ochii olarului să facă. (Ieremia 18:4)

 

Avem întelegerea că suntem în mâinile olarului și că Dumnezeu lucrează în viața noastră pentru a ne face în conformitate cu chipul Fiului Său.

Acum vedem că Dumnezeu nu este intimidat de imperfecțiunile materiale. Dumnezeu este atât de iscusit în lucrarea Sa încât te poate face din nou un alt vas cu același material. Dumnezeu nu trebuie să o ia de la capăt cu tine; El poate să adauge peste.

Biblia menționează că lutul a fost stricat în mâinile olarului. Dumnezeu nu a făcut nici o greșeală în relaționarea Sa cu tine, și nici nu a venit să-ți facă rău în vreun fel. El a venit să netezească marginile aspre și să completeze lacunele din viața ta.

Împăratul te poate face din nou un alt vas, chiar acum. Dacă citești aceste devoționale și nu-l cunoști pe Împărat, El spune să vii la El și să te pocăiești, iar El te va face iarăși un alt vas.

Împăratul poate repara daunele pe care viața le-a provocat în vasul tău. El îți poate vindeca durerile pe care le poate provoca trăirea în afara Împărăției lui Dumnezeu.

Împăratul poate și te va face din nou un alt vas, și te va introduce în Împărăția Sa!

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.